Bottiglia del Moscato Stafidhe Bottiglia del Pinot bianco di Skanderbeg
Kantine e veres Grizollia prodhojin ne seri e kufizuare po me cilesi te larte vera qe te kenaqe shpirtin si shume i miri Moskat Stafidhe dhe me sheje e holle Pinoti e bardhe i Skanderbekut.
Ndermarrje e Grizollia echet ne vitin 1935 ne Cift ( Cosenza ) bot e dediKuar qe Kur c’mbahet mend rritjes e dhrus.
Prodhon vera t’i siguri vlere, me respekt e tradhites shekullore, e parezuare moderne teknike vinifikime.